Књижевна олимпијада

📍У суботу 3.2.2024.године у нашој школи је одржано Општинско такмичење из Књижевне олимпијаде📚 а ученици су остварили запажене резултате и пласман на окружно такмичење.
Ученици прве године:
Никола Ратковић – прво место
Алексеј Мићовић – друго место
Ива Томашевић – друго место
Ања Јановић – друго место
Богдан Пријовић – треће место
Дарија Мановић – треће место
Ученици друге године:
Дамјан Тица – треће место
Далија Крезовић – треће место
Ментор Љиљана Грабовић, професор српског језика и књижевности.


🏆Срдачне честитке и успех у даљем такмичењу.

Вукобратовићеви дани роботике

🌐 Гимназија Прибој је 📆 25-26 новембра учествовала на међународној манифестацији Вукобратовићеви дани роботике у Београду. Том приликом тим који се састојао од ученика првог разреда: Емилија Шарац, Ива Томашевић, Никола Ратковић и Богдан Пријовић су освојили треће место. Такође све похвале за ученике Адија Шабанију и Сергеја Шиљак.Ово су неки од узбудљивих тренутка и иновативних идеја које су наши ученици поделили са светом! 🤖

Стони тенис

📍У нашој школи 12.10.2023.године је одржано општинско такмичење у стоном тенису са почетком у 14:00 часова. Учествовали су ученици Гимназије Прибој и Машинско-електротехничке школе.

🏓Такмичење је одржано у појединачној и екипној конкуренцији.

У појединачној конкуренцији прво место (девојчице) је освојила Мартина Милошевић и прво место (дечаци) је освојио Немања Берлић. Пласман у екипној конкуренцији и прво место је освојила мушка екипа из Гимназије Прибој коју су чинили Алексеј Мићовић и Немања Берлић. Ментор професор Владимир Радовић.

🏆Срећно у Косјерићу!