Рукомент

🏐Рукометаши и рукометашице Гимназије Прибој први у Ариљу.

🏫На окружном такмичењу из рукомета за средње школе које се одржало 20.3. у Ариљу Гимназија Прибој је имала представнике у мушкој и женској конкуренцији.

У мушкој конкуренцији екипа Гимназије из Прибоја савладала је екипу Гимназије из Пожеге, а у узбудљивом и напетом финалу била је боља од екипе домаћина, и тако обезбедила прво место и победу над тимом из средње школе Свети Ахилије из Ариља.

🏆Како у мушкој, тако и у женској конкуренцији, тим средњошколки Гимназије из Прибоја гази све пред собом и у полуфиналу су оствариле бољи пласман од екипе Гимназије из Ужица, а у финалу фантастичном игром успеле да савладају екипу домаћина из средње школе Свети Ахилије из Ариља.

Обе екипе су прошле даље на међуокружно такмичење које се одржава у Аранђеловцу где ћемо гледати и бодрити наше гимназијалце и гимназијалке из Прибоја, ка њиховој борби за корак до републичког такмичења.

У Аранђеловцу очекујемо квалитетан рукомет и фер борбу, и надамо се што бољем пласману, јер увек идемо на победу!

Ментори екипа: Стефан Јеремић и Кристина Јоксимовић.

✨Пре свега желимо да се захвалимо Средњој школи Свети Ахилије из Ариља на гостопримству и на томе што су данас били одличан домаћин.